7. 12. 2018.

Srbin, Hrvat i Bosanac piju kafu i dele težak "šoferski hleb", a nije vic: Ova slika govori kakvi smo zaista ljudi (FOTO)

Fotografija koja se pojavila na jednoj društvenoj mreži na trenutak je vratila nadu da se sve ružne stvari iz prošlosti ipak brišu i da je vreme da se prevaziđu







Nacionalizam, netrpeljivost i mržnja samo su neke od asocijacija kada pomislite da bi na jednom mestu mogli da sede Srbi, Hrvat i Bosanac.



Međutim, varate se. Fotografija koja se pojavila na Fejsbuk grupi "Vozači kamiona" na trenutak je vratila nadu da se sve ružne stvari iz prošlosti ipak brišu i da je vreme da se prevaziđu.




BONUS
Pročitajte kako je koza pojela 20.000 eura domaćinstvu iz Srbije


https://balkanski--mir.blogspot.com/2018/12/verovali-ili-ne-simicima-koza-pojela.html



Naime, pet vozača kamiona postavili su na Fejsbuk kako izgleda njihov šoferski život, koji je svakako težak za svakog od njih. Jedan od njih je postavio sliku, a onda je usledila lavina komentara koji su fenomenalni!

Zanimljivo je da nijedan komentar nije loš, uvredljiv niti ružan.


Ma koliko nam se činilo da su tragovi prijateljstva i jedinstva zbrisani, scene poput ovih demantuju to. Ljudskost i sloga su nekad, kako bi i trebalo da bude, ispred boje kože, vere i nacije.




(telegraf.rs)

Нема коментара:

Постави коментар