12. 11. 2018.

Ukratko o nama...




Mi smo tim mladih iz BiH, i rekli bi perspektivnih osoba iz BiH, Hrvatske i Srbije koji imaju za cilj nešto što nije baš popularno u sadašnje vrijeme a to je da širimo ideju mira, prosperiteta, međusobnog poštovanja između ove navedene 3 države.

Kod nas ćete vidjeti, čuti i pročitati sve ono pozitivno što ste pomislili da nikada nećete i što nikada ne bi ste povjerovali da je moguće.

Sve je ovo krenulo 2009. godine, preciznije 13. decembra. Prvo je osnovana fejsbuk stranica koja je munjevitom brzinom "eksplodirala", što je bio prvi znak da će ta zamisao imati nekakav smisao.

Nakon fb stranice, osnovan je blog 2015. godine a taj blog (www.balkanski--mir.blogspot.com) je veoma interesantan i specifičan.
Interesantan i specifičan je iz razloga što smo mi jedni od rijetkih a možda čak i jedini koji s mnogo pažnje i ljubavi pišu ili prenose članke koji se tiču dobrobiti odnosa Hrvata, Bošnjaka i Srba.

Činjenica je da smo mi zbog naše ideje za jedne "izdajnici" a za druge "hrabri borci", ali kako god bilo, šta god da mislite, naše su namjere najljepše i najiskrenije.

Mi smo potpuno NEZAVISNI, niko nas ne finansira i niti nam nameće mišljenje, niti bi to dozvolili.
Želimo zbog toga da budemo objektivni, tačni a ono što je najbitnije - pomirljivi.

Ovo je izrečeno u nekim najkraćim crtama, ono što želimo je da vam se svima zahvalimo za podršku koju nam pružate, za svaku kritiku ili pohvalu, za svaku sugestiju ili slično tome.

Za kraj bih napomenuo da je u sve ovo uloženo dosta vremena (godina), dosta ljubavi, dosta znanja i dosta ideja. Rođeni sam kao kosmopolite, ne želimo rat, želimo kompromis, normalan život i prije svega razumijevanje. 

Hvala vam za sve ove godine!



Ako nas želite kontaktirati, možete na više načina:


e-mail: peace.balkan@gmail.com

facebook/inbox: www.facebook.com/stranicaljubavi

instagram/dm: www.instagram.com/official.bih.srb.hrv






Нема коментара:

Постави коментар