20. 9. 2017.

DJEVOJKA KOJA NAS TEKSTOM NAVODI DA SE ZAPITAMO: "Da li se krstite ili klanjate, to Vašem Bogu nije važno, važno mu je da pokažete ono božansko u Vama!"


Da brojna omladina ipak nije zaražena mržnjom, dokaz je i djevojka Ivana Kovačević. Njen status nas navodi da se dobro zapitamo da li vrijedi mrziti nekoga.

Njen status prenosimo u cjelosti:

Dragi ljudi, dragi vjernici,
Vase oronulo shvatanje religije navelo me je da razmisljam: znate li da to u sta vjerujete, a pretpostavljam zovete Bogom, propovijeda o ljubavi, postenju, dobroti koji ne moraju vec biti iznad svega jer religija nije moranje vec htijenje i prihvacanje? Znate li, dragi vjernici da ste izabrali taj put Vi sami? Zasto onda sirite mrznju, zavist, promovisete negativnost? Zasto mrzite drugog, drugacijeg, ne prihvatate da postoji neko ko nije jednak drugima? Ako smatrate da nas je Bog stvorio, zasto mislite da mu je bilo vazno hocete li se zvati Eldin ili Nikola, ili "jos gore" Josip? Sta Bog, ako vas posmatra misli o vasoj vjeri i religioznosti? Da li se krstite ili klanjate, to Vasem Bogu nije vazno, vazno mu je da pokazete ono bozansko u Vama, sto i jeste iznad svega, iznad obicaja, iznad svih sustina, jer je jedini smisao u tome- voljeti zivot, zivjeti zivot, upinjati se do dobrote, cijeniti i razumjeti da bi bili cijenjeni i shvaceni! To je ono sto Vam vjerovatno nisu rekli, ili ste zaboravili- postalo je svejedno! Sigurna sam da niko od vas istinski ne vjeruje u mrznju. Dokazite to- pokazite ono bozansko u Vama!
Sirimo ljubav jer mi jesmo ljubav!



BONUS
Pogledajte kako su HRVATI čestitali Božić SRBIMA

https://balkanski--mir.blogspot.com/2019/01/ovo-sto-su-hrvati-porucili-srbima-za.html




Da li ste vi vašu djecu ovako vaspitali?


(Stranica ljubavi između Srba, Hrvata i Bošnjaka)

Нема коментара:

Постави коментар