15. 4. 2019.

HRVAT se poklonio BOŠNJAČKIM žrtvama u Ahmićima i poslao poruku mira: "Ispunio sam vlastiti etički mir."

Poznati politički aktivist iz Hrvatske Pero Mrnarević odao je počast žrtvama zločina protiv čovječnosti koje su počinili pripadnici hrvatskih postrojbi u Ahmićima 16. aprila/travnja 1993. godine.






"Ja sam naprosto želio ispuniti svoj vlastiti etički mir koji kaže da ne smijemo ostati nijemi na zločine koji su počinjeni u naše ime i naprosto se ograditi od takve zločinačke politike jer kad se ubijaju drugi, ubija se našu braću i sestre. Moja akcija je bila usmjerena na to da se ukaže na zločine iz samog društva i čije ime je i to napravljeno. Ono što u filozofiji zovu određenom katarzom. Bilo je bitno da se čuju drukčiji glasovi iz Hrvatske, glasovi građanske Hrvatske koja ima puno poštovanje naspram BiH i koja želi živjeti ne samo u miru, nego u ljubavi i poštovanju", kazao je Mrnarević za N1.




PREPORUČUJEMO DA POGLEDATE AKO STE PROPUSTILI...

ZABRINJAVAJUĆE!? Koliko će stanovnika imati Srbija, Hrvatska, BiH, Makedonija, Albanija... 2050. godine? (VIDEO)
https://balkanski--mir.blogspot.com/2019/04/zabrinjavajuce-koliko-ce-stanovnika.html




Dodao je da je predsjednik države dužan da se "ispriča, a ne da izražava žaljenje".

"Ako vi kao predsjednik dođete i izrazite žaljenje, a ne i ispriku u ime naše države. Imate obavezu isrpičati se svim žrtvama, a ne samo žaljenje. Ne možete kazati da radite u najboljem interesu BiH, a u međuvremenu zdušno raditi preko obavještajnih službi da se ta BiH dijeli".




Preuzeto sa N1

(6yka.com)

Нема коментара:

Постави коментар