17. 1. 2019.

UPOZNAJTE NEOBIČNU CURU IZ HRVATSKE "Druži" se sa najopasnijim zmijama, tarantulama i škorpionima. Ovo je priča o njoj... (FOTO, VIDEO)


Upoznajte Laru Mlinarić iz Hrvatske, potpuno neobičnu djevojku iz Hrvatske koja za svoje ljubimce ima zmije, škorpije, paukove i razne reptile. 


Možda ova priča i ne bi bila toliko čudna da sve ove životinje nisu one najopasnije i najsmrtonosnije.





PREPORUČUJEMO DA PROČITATE UKOLIKO STE PROPUSTILI...

Upoznajte Bosanca koji govori oko 56 jezika, ovo je priča o njemu.

https://balkanski--mir.blogspot.com/2018/11/genije-iz-bosne-on-govori-56-jezika-i.html






Da li bi ste recimo vi smjeli uzeti u ruke zmiju poput KRALJEVSKE KOBRE ili možda pauka poput CRNE UDOVICE, ili smrtonosnog ŠKORPIONA?




Za Laru to nije nikakav problem. Lara se ovim hobijem bavi oko 3 godine i ističe koliko je potrebno pažnje, ljubavi i adaptacije kako bi "ubijedili" životinju da joj niste smrtna opasnost.



Kliknite na fotografiju da pustite video



Lara ističe da ovo nipošto ne pokušavate vi ukoliko dođete u blizinu (ZOO npr.) sa nekom od ovih životinja jer ovaj hobi svakako nije za svakoga i samo jedan pogrešan potez može vas koštati života.




Kliknite na fotografiju da pustite video




"Ove životinje zahtijevaju puno poštovanja i to nisu psi ili mačke da bi se moglo biti oko njih 24/7. Jednom kad si u tom svijetu, mičeš se prema naprijed i počinješ shvaćati kako raditi s kojom životinjom", zaključuje Lara.






Ukoliko vas zanimaju fotografije Larinih ljubimaca, svakako je zapratite na instagram pod nazivom "vipera_fangs" gdje vas očekuje mnogo više fotografija i video zapisa, ili jednostavno kliknite OVDJE, da direktno uđete na instagram profil gdje Lara redovito objavljuje fotografije i video zapise koji vas svakako neće ostaviti ravnodušnim.




Нема коментара:

Постави коментар